Kontak oss
Klikk for a se Surround
Travel Information
Last Minute
Last Minute

Kjære kunde;
Velkommen til vårt hotellanlegg. Vi vil nå presentere våre interne forskrifter, slik at vi kan yte service på beste måte.

HOTELLANLEGGETS FORSKRIFTER
1. Check-in:
Våre funksjonærer har ikke tillatelse til å foreta check-in uten forskuddsbetaling, eller gjennom presentasjon av voucher fra et reisebyrå som vi har etablert kontakt med.

1.1)
Et annet alternativ er å oppgi ditt kredittkortnummer og underskrive den respektive slippen. Etter betaling i den elektroniske maskinen, vil den utfylte slippen bli revet i påsyn av kunden;


1.2)
Når du foretar check-in får du et gjestekort. I ekstraordinære tilfeller kan vi utstede to magnetiske nøkler som er gyldige under oppholdet. Nøklene brukes til å åpne døren til leiligheten og også til bygningens hoveddør og garasjeport.
Du får også en kode som du kan taste i hovedporten hvis du mister kortet ditt. Hvis du mister kortet må du straks kontakte resepsjonen, slik at de kan kansellere det og utstede et nytt for din sikkerhet. I ekstraordinære nødstilfeller kan du ringe mobiltelefonen som står oppført på ditt gjestekort

2. Check-out:
Utreisedagen må leilighetene være ledige før kl 11:00. Du kan foreta check-out frem til midnatt dagen før du skal reise hvis du ønsker det.

3. Frokost:
Vi har kontinental frokost, som du kan innta på terrassen eller i spisesalen til en pris på 3€, eller som et alternativ, i din leilighet til en pris på 5€.
Ved check-in bør kunden bestemme om det ønskes frokost og hvilken modalitet.

3.1)
Hvis frokost ønskes inntatt i leiligheten, bør nattresepsjonisten informeres om når denne ønskes servert, maks frem til kl. 11:00, og om det ønskes kontinental frokost med kaffe, te, kaffe med melk, sjokolade eller cappuccino.

4. Vekking:
Kunden må informere resepsjonen før midnatt om når den skal vekkes.
Man kan ringe fra leiligheten ved å taste nummer ni (9).

5. Telefonsamtaler:
Telefonsamtaler utenfor hotellet, må gå gjennom resepsjonen.
Informer resepsjonisten om nummeret og samtalen vil bli tilkoblet. Telleskrittene koster 50 cent (0,50€).

6. Bruk av svømmebasseng:
Svømmebassenget kan ikke brukes etter solnedgang av sikkerhetshensyn.

7. Bråk:
Av hensyn til respekt og forståelse mot alle kunder, ber vi om spesiell oppmerksomhet vedrørende stillhet i fellesområder og korridorer, fordi de fleste av våre kunder er kommet for å slappe av.

8. Skade:
All skade foretatt av fri vilje på hotellanlegget vil bli belastet de ansvarlige. Selskapet vil, i henhold til hvor alvorlig handlingene er, ta de lovlige foranstaltninger som anses nødvendig.

9. Klager:
Det eksisterer en klagebok. Hvis det blir foretatt klager, vil vi være takknemlig om at funksjonæren identifiseres, at tidspunktet oppgis og at ledelsen informeres og blir tilkalt til stedet.

10. Sikkerhet
10.1) Oppbevaringstjeneste for verdier
I henhold til Forordning nr. 34/97 av 17. september, selskapet fraskriver seg all ansvar for penger, smykker eller andre verdigjenstander, som ikke er deponert i resepsjonens oppbevaringstjeneste for verdier, gjennom leie av individuelle safer som finnes i leilighetene.

10.2) Glem aldri å lukke bygningens hoveddør og forsikre deg om at den elektroniske porten i parkeringsplassen er behørig låst.

Lisaltur
Regina Apartamentos

PhotoGallery
Largo dos Lusíadas
Cerro da Piedade
8200-178 Albufeira
Tlf.: (351) 289 586 966/7

Faks: (351) 289 586 783
E-post: reservas@lisaltur.com
SKYPE ADVANCE:
lisalturlisboacomercial
lisalturreservas1
lisalturreservas2
lisalturreservas3

 

zoover Dagalé
Holiday Check
Bruksvilkar
Anbefal dette nettsted
Site Map
 

webdesign: Ideias Frescas, © 2004 | recommended resolution 1024x768 | IE 5.0 or above

Piscina Bar Entrada